You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Private dining

Na een lange periode van veel thuis zitten, uitjes die niet door gaan en restaurants die niet- of maar beperkt open zijn smachten we naar een andere ervaring. Niet thuis eten, maar ergens anders. En niet ‘gewoon’ eten, maar dan liefst ook meteen een beleving: super romantisch met een klein gezelschap of in een unieke setting die een totaalbeleving biedt. Dit jaar gaan we misschien wel meer dan ooit op zoek naar een exclusieve en nieuwe culinaire ervaring. Worden private dining en fine dining dé trends op culinair vlak dit jaar? En waar vind je dan de ultieme beleving?

Private dining

Private dining

Wil je niet herkend of gestoord worden door anderen, maar wel met een gezelschap dineren? Wil je persoonlijke speeches houden tijdens het diner? Zoek je een besloten bedrijfsuitje of wil je simpelweg met elkaar zijn, zonder anderen? Dan is private dining voor jou de oplossing. Met een gezelschap uit eten, maar zonder dat je daarbij gestoord wordt door anderen. Samen zijn is niet altijd meer een vanzelfsprekendheid en de tijd die je samen door kan brengen wil je dan ook maximaal besteden. Bij private dining dineer je met elkaar in een gesloten ruimte of op een locatie waar geen andere gezelschappen zijn. Zo geniet je ongestoord van- en met elkaar en kun je volledig jezelf zijn.

Private dining tussen hemel en aarde

Wanneer de luchtballon van CuliAir opstijgt en langzaam tussen hemel en aarde laveert op grote hoogtes, ben je helemaal ‘private’. Het gezelschap in de ballon hoort uitsluitend elkaar, het geluid van de brander van de luchtballon en daarnaast een unieke stilte die haast nergens meer te vinden is. Uitkijkend over pittoreske Hollandse landschappen ben je als gezelschap misschien wel begonnen aan de ultieme private dining ervaring. Want op een maximale hoogte van wel 2,5 kilometer hoef je niet bang te zijn om door anderen gestoord te worden en ben je van een exclusieve en onvergetelijke ervaring verzekerd. Op het allerhoogste niveau geniet je van topwijnen, een gastronomisch diner, de gezelligheid van elkaar en natuurlijk van de oogverblindende schoonheid van het uitzicht op grote hoogte.

Fine dining

Fine dining staat voor dineren in een gastronomisch restaurant. Het is een top-notch ervaring, met de nadruk op ‘ervaring’. Want fine dining gaat om veel meer dan alleen eten. Natuurlijk is het eten bij fine dining geweldig, maar de gecreëerde setting, de uitvoering en opmaak van de gerechten en het oog voor details maken het tot een onvergetelijke totaalbeleving. Alles is erop gericht om je zintuigen te prikkelen.

Fine dining in het hoogste restaurant ter wereld

En als je aan een onvergetelijke totaalbeleving denkt: wat dacht je van een gastronomisch diner in het hoogste restaurant ter wereld? Daarvoor hoef je niet naar Las Vegas, Hong Kong of Dubai. Het hoogste restaurant ter wereld zweeft namelijk door onze eigen Hollandse lucht. Boven afwisselend bossen en heides, weilanden, eeuwenoude dorpjes en grote steden biedt CuliAir een unieke fine dining experience. Al je zintuigen worden getrakteerd wanneer je op grote hoogte de stilte ervaart, het uitzicht in je opneemt en onderwijl geniet van de geur en smaak van de gastronomische gerechten die speciaal voor jou bereid worden. Romantisch met z’n tweeën of gezellig met een groter gezelschap: een culinaire ballonvaart met CuliAir overstijgt je hoogste verwachtingen.

Een onvergetelijke ballonvaart

Of je nu op zoek bent naar een private dining- of fine dining experience, met een ballonvaart met CuliAir ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke ervaring. Na ontvangst op de plaats van vertrek begint de avond goed met een heerlijk aperitief terwijl de ballon klaar gemaakt wordt voor vertrek. Eenmaal aan boord besef je dat je een zwevend restaurant binnen bent gestapt, met gedekte tafels, echt servies, topwijnen en één van de slechts twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is.

Angélique Schmeinck bereidt voor jou en de rest van het gezelschap gastronomische gerechten met de signatuur van Meesterkok. Terwijl het vlees bovenin de luchtballon in speciale manden gegaard wordt in de hitte van de luchtballon sta jij verstelt van wat je ziet. Nederland is op z’n mooist zo van boven. Terwijl de ondergaande zon de lucht oranje kleurt zweef je geruisloos de kant op die de wind kiest waarbij het ene unieke landschap overgaat in het andere. Na de terugkeer wordt er geproost met champagne en weet je: dit was een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Ultieme private dining en fine dining met CuliAir

De gastronomische totaalbeleving in een private dining sfeer op een unieke locatie maakt dat een ballonvaart met CuliAir een onvergetelijke beleving is die je samen wil delen. Een private dining ballonvaart is al mogelijk vanaf vier personen. Voor grotere gezelschappen zijn zelfs meerdere luchtballonnen beschikbaar. Een culinair hoogwaardig arrangement op maat is mogelijk voor elke gewenste beleving.