Luchtballon-CuliAir-Bas-Ballonvaarten
Luchtballon-CuliAir-Bas-Ballonvaarten

CULIAIR BALLONVAART • PROGRAMMA

In het weiland waar de CuliAir luchtballon opstijgt, wordt u ontvangen met een aperitief en een royale amuse. Ondertussen wordt de speciale luchtballon opgebouwd, de mand ingericht als keuken en restaurant en kan het avontuur naar grote hoogte stijgen. Met natuurlijk dat fantastische uitzicht over kleurrijke uiterwaarden, uitgestrekte landschappen en de stilte boven de wolken terwijl de zon ondergaat. Bekijk de foto’s van de vele culinaire ballonvaarten.

Reken op minstens vier tot vijf uur plezier van ontvangst in het weiland, het diner in de luchtballon tot champagnedoop op de landingslocatie. De CuliAir ballonvaart zelf duurt circa anderhalf uur. Dat is langer dan een normale vlucht, deze ruime tijd is nodig om het luchtballon diner in alle rust te kunnen presenteren. Tijdens de ballonvaart worden de gerechten à la minute bereid.

Eenmaal op vaste grond is het tijd voor de traditionele champagnedoop met een feestelijk dessert. Daarna brengen wij u terug naar de plaats waar we de avond zijn begonnen en keert u in de wolken huiswaarts.

CuliAir Sky Dining, een ‘once in a life time experience’ in ‘s werelds enige luchtballonrestaurant ‘with a view to kill’!

Reserveer nu