You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULIAIR BALLONVAART • PROGRAMMA

In het weiland waar de CuliAir luchtballon opstijgt, wordt u ontvangen met een aperitief en een royale amuse. Ondertussen wordt de speciale luchtballon opgebouwd, de mand ingericht als keuken en restaurant en kan het avontuur naar grote hoogte stijgen. Met natuurlijk dat fantastische uitzicht over kleurrijke uiterwaarden, uitgestrekte landschappen en de stilte boven de wolken terwijl de zon ondergaat. Bekijk de foto’s van de vele culinaire ballonvaarten.

Live cooking op grote hoogte

Reken op minstens vier uur plezier van ontvangst in het weiland, het diner in de luchtballon tot champagnedoop op de landingslocatie. De CuliAir ballonvaart zelf duurt circa anderhalf uur. Dat is langer dan een normale vlucht, deze ruime tijd is nodig om het luchtballon diner in alle rust te kunnen presenteren. Tijdens de ballonvaart worden de gerechten à la minute bereid.

Eenmaal op vaste grond is het tijd voor de traditionele champagnedoop met een feestelijk dessert. Daarna brengen wij u terug naar de plaats waar we de avond zijn begonnen en keert u in de wolken huiswaarts.

Startlocatie

CuliAir verzorgt de culinaire ballonvaarten door heel Nederland. Op de dag zelf kijken wij welke regio de beste weersomstandigheden geeft, zodat er meer kansen zijn om de ballonvaart uit te voeren. Onze ervaring is dat het Midden en het Oosten van Nederland, door gunstige wind en -weers omstandigheden, de meest vaarbare dagen geeft.

Opstijgen vanaf een eigen gekozen locatie is ook mogelijk. Houdt u wel rekening met mogelijke kosten voor een eenmalige opstijgvergunning die we bij uw gemeente aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.