You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Het hoogst haalbare relatiegeschenk, een herinnering voor het leven

zakelijk diner exclusief relatiegeschenk

Zakelijke relatiegeschenken zijn een manier om eer te doen aan een zorgvuldig opgebouwde zakelijke relatie en wederzijds vertrouwen. Een relatiegeschenk is tegelijkertijd een voorschot op de samenwerking die nog komen gaat.

Om het vertrouwen in de samenwerking zo goed mogelijk te symboliseren is een passend, uniek geschenk nodig. En het is nog niet zo makkelijk om die te vinden. Weer een fles wijn? Het zou kunnen, maar misschien is het tijd om voor de belangrijkste zakenrelatie iets te schenken dat écht uniek en bijzonder is. Iets onvergetelijks. Niet zomaar een cadeau, maar een herinnering voor het leven. Ga je voor het hoogst haalbare relatiegeschenk?

Een culinaire ervaring op grote hoogte

Het is tijd om grootser te denken. Denk aan de ultieme zintuiglijke ervaring. Een ervaring waarbij je op on-Nederlandse hoogte al je zintuigen de kost geeft. Genieten van hemelse smaken, heerlijke geuren en onvoorstelbare uitzichten. Dat kan in het hoogste restaurant ter wereld, CuliAir.

Restaurant CuliAir is gevestigd in een luchtballon. Dit restaurant, met sky-foodbar gedekt met linnen servetten, servies en glaswerk, biedt je een ervaring waarbij werkelijk alle zintuigen geprikkeld worden. Onder het genot van een topwijn ervaar je ons land op zijn mooist, als de ballon boven Hollandse dorpen, rivieren en bossen zweeft. En dat terwijl Angélique Schmeinck, één van de slechts twee vrouwelijke SVH meesterkoks van Nederland, je op haar culinaire kunsten trakteert.

zakenrelatie geschenken ballonvaart

Met z’n tweeën of met een groep tot wel 10 personen geeft CuliAir je de kans om niet zomaar een cadeau, maar een unieke gezamenlijke en onvergetelijke ervaring te geven. De ultieme kans om een band te smeden die niet meer stuk kan. Een diner in het hoogste restaurant ter wereld is misschien wel het ultieme relatiegeschenk.

Zoveel meer dan een cadeau

In onze huidige online wereld is het gemakkelijk te denken dat zakelijke relaties niet meer zo belangrijk zijn als vroeger. Maar is het tegenovergestelde niet waar, misschien juist nu? Zijn relaties niet belangrijker dan ooit, juist omdat bijna al het andere in ons leven geautomatiseerd is? Door te investeren in een zakelijke relatie kan een duurzame en langdurige samenwerking worden bewerkstelligd. Het biedt een kans je te onderscheiden van anderen in een tijd waarin het tonen van waardering aan zakenrelaties niet altijd meer vanzelfsprekend is.

Relatiegeschenken zijn al lang een bewezen manier om je waardering aan zakelijke relaties over te brengen. En de uitdaging is iedere keer weer om een geschenk te vinden dat recht doet aan die waardering. Jij hebt jouw zakelijke relatie meer te bieden dan anderen, dus je wilt ook iets anders geven dan anderen, iets unieks.

Wist je dat een ervaring bewezen meer geluk en opwinding brengt dan een materieel cadeau? Een ervaring wordt ook nog eens veel langer herinnerd, soms zelfs een leven lang. Wat zou het effect zijn van een relatiegeschenk dat een ervaring biedt die een leven lang herinnerd wordt?

Het bieden of delen van zo’n unieke ervaring is een perfecte manier om de belangrijkste zakelijke klanten tevreden te houden en te behouden, maar ook om nieuwe klanten te werven. Eén ding is zeker. Een sterrendiner tussen hemel en aarde is een ervaring die, net als jij, nog lang top-of-mind zal blijven bij je zakelijke relaties.

Exclusief relatiegeschenk met een verhaal

Hoe ziet een diner in het hoogste restaurant ter wereld eruit?

Uit eten gaan in het hoogste restaurant ter wereld biedt niet alleen spectaculaire uitzichten en waanzinnige smaaksensaties. Het is de ervaring in zijn geheel die een blijvende herinnering biedt.

De trossen worden gelost en de luchtballon klimt rustig de hoogte in. Het steeds veranderende landschap, van rivieren en dorpjes tot bossen en steden, biedt van elke hoogte een andere aanblik. Terwijl je de ogen de kost geeft, bereidt de chef live een kreeftcocktail. Een extra spectaculair moment breekt aan, als de speciale draadmanden met zeebaars, lamsvlees en landhoen uit de ballon getakeld worden.

Met speciaal vervaardigde stalen manden, wordt de hitte in de top van de ballon gebruikt om vlees- en visgerechten op een constante temperatuur van zo’n 90 graden te laten garen. Daardoor blijven de sappen en smaak optimaal bewaard. Wanneer de gerechten klaar zijn, worden ze gepresenteerd met de heerlijkste sauzen en garnituren.

De luchtballon zweeft de ondergaande zon tegemoet, terwijl jij – samen met je zakelijke relatie – geniet van dit spectaculaire diner. De rust op grote hoogte, de spanning van de onbekende bestemming en de sensatie van de landing maken de ballontocht tot een complete en onvergetelijke ervaring.

Doe het hoogst haalbare relatiegeschenk cadeau

Geef je zakelijke relatie een onvergetelijke ervaring cadeau, met een sterrendiner aan de skybar van het enige luchtballon-restaurant ter wereld. Een ervaring die de samenwerking en verbinding naar nieuwe hoogtes brengt.

Wil je het skydining relatiegeschenk nog unieker maken? Een zakelijk culinair luchtballon arrangement kan volledig op maat worden gemaakt. Zo is het mogelijk om de mand van de luchtballon te voorzien van een reclamebannerdoek met bedrijfslogo of een quote om het relatiegeschenk nog persoonlijker te maken. Ook een proeverij bereid met eigen producten of ingrediënten behoort tot de mogelijkheden. De luchtballon kan tot slot ook naar de klant toekomen en vertrekken vanaf een plek in de regio.

Te Velp

 

exclusief luxe relatiegeschenk in Amersfoort
In Amersfoort

Ga voor het hoogst haalbare relatiegeschenk en bied je zakelijke relaties een luchtballon-diner aan, een herinnering voor het leven.

Comments are closed.