You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Hét onvergetelijke coronaproof uitje van Nederland

Prive luchtballonvaart

Terwijl je in de verte een grote stad ziet blinken onder een ondergaande zon, glijden uitgestrekte weilanden onder je voorbij. Je bent omringt door een ultieme stilte en je geniet van het mooiste uitzicht. Onderwijl heb je een voortreffelijk glas wijn in je hand, en wordt er door de mensen om je heen vrolijk gelachen. Hoe kan het ook anders, tijdens een zwevend diner in een luchtballon. Klinkt als iets waar je in deze tijd alleen maar van kan dromen? Je kan je droom werkelijkheid maken. Deze onvergetelijke ervaring is namelijk een coronaproof uitje. Veilig samen genieten, in het hoogste restaurant van Nederland. Wie wil dat nou niet?

Dineer in het hoogste restaurant ter wereld

Voor het hoogste restaurant ter wereld hoef je niet naar Las Vegas of Tokio. Het hoogste restaurant ter wereld bevindt zich zowaar in Nederland. Want we mogen dan wel de lage landen worden genoemd, toch kan je hier dineren op wel 2,5 kilometer hoogte. Met een tot restaurant omgebouwde luchtballon dineer je op ongekend hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. Want terwijl jij geniet van het uitzicht, wordt er door één van de slechts twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is, voor jou een culinair diner van het hoogste niveau bereid.

Wanneer de luchtballon rustig aan hoogte wint, wordt het uitzicht steeds mooier. Een zakkende zon zorgt voor een bijzondere setting en een heerlijk glas wijn mag natuurlijk niet ontbreken. Je bevindt je in een heus restaurant met skybar. Keurig gedekte tafels, echt servies en meerdere diner gangen die je meenemen op een culinair avontuur. Het is een uitje van uitersten. Je ziet Nederland zoals je het nog nooit zag, je proeft nieuwe smaken, ruikt nieuwe geuren en je bent een onvergetelijke ervaring rijker.

Nadat je hebt genoten van een overheerlijke kreeftcocktail breekt een spectaculair moment aan: de speciale draadmanden met zeebaars, lamsvlees en landhoen worden uit de ballon getakeld. Het vlees gaart door de warmte van de luchtballon en wordt dan gepresenteerd met heerlijke saus en garnituren.

Prive ballonvaart

Je hebt de tijd om te genieten van dit alles, want de ballonvaart duurt maar liefst anderhalf uur. Dat is een half uur langer dan normaal, wat zorgt dat je alles optimaal in je op kunt nemen. Wanneer de wind bepaald heeft waar de eindbestemming van de ballon is, wordt de landing ingezet. Het is een spectaculair einde van een onvergetelijke beleving. Hoewel, eerst nog de champagnedoop om de behouden vaart te vieren. Daarna ga je tevreden naar huis en je weet: dit avontuur vergeet je nooit meer.

Coronaproof genieten van de CuliAir ballonvaart

Ook in ‘coronatijd’ kun je genieten van een diner op grote hoogte. De gehele ballonvaart vindt vanzelfsprekend plaats in de frisse buitenlucht. CuliAir houdt zich aan de voorschriften van het RIVM omtrent preventie van corona besmetting. En natuurlijk zijn aan boord ook de juiste maatregelen genomen zodat je veilig kan deelnemen aan de vlucht, met afstand van elkaar zonder dat het de beleving belemmert.

Een privé ballonvaart met een groep of met z’n tweeën

Met familie of met een groep vrienden een herinnering voor het leven delen? Dat kan wanneer je met elkaar deze unieke ballonvaart maakt. Samen genieten van het uitzicht op grote hoogte, terwijl je gastronomisch dineert.

Wil je niet met een groep, maar met z’n tweeën misschien wel het meest romantische uitje beleven? Dat kan ook. Samen met je geliefde op een romantisch avontuur, hoog boven typisch Hollandse uitzichten.

Jullie romantische avontuur start al meteen goed met een champagne aperitief bij aankomst. De ballon vertrekt van een weiland in de omgeving Amersfoort, Utrecht, Arnhem of ‘s-Hertogenbosch. Hoewel deze culinaire ballonvaart een gezamenlijk avontuur met maximaal 8 gelijkgestemden is, dineer je toch romantisch met z’n tweeën. De mand is namelijk verrassend ruim en opgedeeld in compartimenten. Het geeft een ultieme VIP-beleving, wanneer je samen romantisch dinerend aan de sky-foodbar naar een bijzondere zonsondergang kijkt, zwevend op grote hoogte. Bij terugkomst delen alle passagiers een bijzondere herinnering. Daar wordt na de landing op geproost met een heerlijk glas champagne.

Een zakelijke ballonvaart: het ultieme teamuitje

Iets te vieren? Op zoek naar een leuk teambuilding uitje? Of wil je er met je team, afdeling of projectgroep gewoon eens samen tussenuit? Het is mogelijk om de CuliAir luchtballon af te huren voor een zakelijk uitje met een groep. Dit avontuur zal garant staan voor prestaties van ongekende hoogte. Wist je dat teambuilding evenementen 100% fiscaal aftrekbaar zijn?

Op elke dag van de week, vanaf een opstijglocatie naar keuze (in overleg) kan jullie onvergetelijke avontuur beginnen. Vanaf de champagne bij vertrek- tot aan de champagne bij terugkomst zal het een groots en onvergetelijk avontuur zijn. Eén ding is zeker: hier zal door het hele team nog lang over nagepraat worden.

Comments are closed.