You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Culinair ballonvaren in verschillende regio’s

Haute cuisine tussen hemel en aarde

Al sinds 2003 serveert Angélique Schmeinck met CuliAir Skydining haute cuisine van het allerhoogste niveau. Met haar gasten samen kiest ze het luchtruim in een speciaal ontworpen luchtballonrestaurant. Tijdens een adembenemende ballonvaart kookt Angélique live met de warmte van de luchtballon via een ingenieus katrolsysteem. En neemt ze u en uw gezelschap mee naar het letterlijke summum van exclusieve private dining. Stap aan boord en geniet van adembenemende uitzichten, fantastische wijnen en een onvergetelijk sterrendiner. Een ervaring die zelfs de meest verfijnde fijnproever in de wolken brengt.

Tijd voor nieuwe culinaire vergezichten

Sinds dit seizoen is er zelfs een nieuwe skybar ontwikkeld in samenwerking met partner en architect Frank Pieterse van Artline Interiors. De gasten nemen plaats ‘binnenin’ de geïntegreerde lichtgewicht dinertafel die de constructie van de mand omspant. Slim ingebouwde wijnkoelers dienen als patrijspoorten voor een onbeperkt zicht op de rollende Hollandse landschappen die zich tijdens het genieten onder u ontvouwen. Op gepaste afstand, maar toch intiem dichtbij, bereidt Angélique live een diner met een vernuftig systeem van katrollen en draadmanden. Gebouwd met meer dan vijftien jaar innovatie en inspiratie is het CuliAir luchtballonrestaurant in 2021 volledig coronaproof… Angélique’s haute cuisine du ballon chaud is klaar voor nieuwe culinaire vergezichten, een bredere smaakhorizon en gastronomische avonturen.

Opstijglocaties…perfect voor fijnproevers uit alle windstreken

CuliAir Skydining is te reserveren vanaf praktische centrale locaties rondom Amersfoort, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. Zo kunnen fijnproevers uit alle windstreken genieten van een unieke ballonvaart met vergezichten over steden, dorpen, bossen, rivieren van Midden en Zuid Nederland.

Een uniek cadeau, dining with a view, CuliAir Skydining

Samenwerking met twee regio specialisten 

Voor haar CuliAir Skydining belevenissen werkt Angélique samen met ambitieuze piloten die hun hele leven al bezig zijn met ballonvaren.
Koken met een ballon als ‘heteluchtoven’ vergt ook een naadloze samenwerking tussen chef en ballonvaarder. “Dat was wel even zoeken. De hoogte waarop we varen, de temperatuur in de luchtballon en de weersomstandigheden: alles heeft invloed op de smaak en gaarheid verteld Niels Kon van Wiegers Ballonvaarten.

Een menu vol hoogvliegers voor de ware gastronaut

Ook wat betreft smaak zijn de mogelijkheden van het enige ballonrestaurant ter wereld onbegrensd. Van zacht malse coquilles, wilde zeebaars, boterzacht Texels lamsvlees tot delicate landhoen worden de meest verfijnde ingrediënten in stalen draadmanden in de warme lucht van de ballon gehesen. Hierdoor vindt een geleidelijk en gelijkmatig garingsproces plaats, waardoor alle sappen en aroma’s in vis en vlees optimaal tot hun recht komen. Groenten en garnituren worden live bereid in de ‘open air keuken’. Uiteraard begeleid door avontuurlijke topwijnen. Een onvergetelijk diner tegen een hemelse achtergrond die elke smaakervaring overstijgt…

Veilig, verantwoord en verrukkelijk

CuliAir bewijst dat veilig, verantwoord en verrukkelijk elkaar niet hoeven te bijten. Met meer ruimte in de mand van de luchtballon en zelfs speciale ‘transparante’ mondkapjes is nagedacht over veilig genieten. Met Skydining nieuwe stijl is gekozen voor meer intieme, besloten ballonvaarten die appelleren aan de vraag van deze tijd. Zowel zakelijke als privé gezelschappen van vier tot tien gasten zijn meer dan welkom aan boord. Of het nu gaat om het stijlvol afvinken van een bucketlist, een echt uniek cadeau, of bijzonder uit eten met een select gezelschap: dineren in de lucht is een onvergelijkbare traktatie voor alle zintuigen.

Stap aan boord van het vernieuwde CuliAir luchtballonrestaurant voor een persoonlijk arrangement en ervaar CuliAir als gastronomisch hoogtepunt dat alle verwachtingen overstijgt…

Comments are closed.