You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Op zoek naar een zakelijk kerstgeschenk? Geef een onvergetelijke ervaring cadeau!

Bijzonder relatiegeschenk Kerst

Wist je dat mensen gelukkiger worden van ervaringen dan van spullen? Onderzoek wijst uit dat zowel de voorpret, de ervaring zelf en de napret mensen een intenser en duurzamer geluksgevoel geven dan spullen. En er zijn ervaringen waarbij je niet veel verbeeldingskracht nodig hebt om je dat voor te stellen. Een diner in het hoogste restaurant ter wereld is zo’n once-in-a-lifetime ervaring die je nooit meer vergeet. En zo’n unieke ervaring maakt je niet alleen heel gelukkig, het samen delen van de ervaring verbindt ook. Wanneer je op zoek bent naar een uniek zakelijk kerstgeschenk voor die ene waardevolle zakenrelatie, of die collega- of medewerker die er altijd staat: geef eens een onvergetelijke ervaring cadeau.

Een onvergetelijk diner in het hoogste restaurant ter wereld

Wanneer je aankomt bij het weiland waar de ballon vertrekt wordt je ontvangen met een heerlijk aperitief en voorgerecht, terwijl de ballon klaargemaakt wordt voor vertrek. En wanneer je aan boord stapt ben je in een heus restaurant met skybar beland: linnen servetten, prachtig servies en glaswerk wachten op je. Terwijl de ballon rustig aan hoogte wint geniet je van een alsmaar veranderend, prachtig Hollands landschap.

Maar deze avond zijn je ogen niet de enige zintuigen die geprikkeld zullen worden. Niemand minder dan Angélique Schmeinck, één van de slechts twee vrouwelijke SVH meesterkoks die Nederland rijk is, trakteert je tijdens de vlucht op haar culinaire kunsten. Genietend van een live-cooking sterrendiner, met een heerlijk glas wijn zwevend tussen hemel en aarde, geef je werkelijk al je zintuigen de kost.

De ondergaande zon kleurt de lucht oranje, terwijl oude dorpjes, bos en heide elkaar afwisselen. Wilde zeebaars en Hollands lam worden ondertussen gegaard in de warmte van de luchtballon. Na een extra lange ballonvaart van anderhalf uur heeft de wind de eindbestemming bepaald. Na de landing wordt er met champagne geproost op de geslaagde vaart en tijdens de rit naar huis weet je: dit vergeet ik nooit meer. Een sterrendiner bij CuliAir is werkelijk een onvergetelijke once-in-a-lifetime experience.

Spectaculair zakelijk relatiegeschenk

Subliem om te geven, ultiem om te krijgen

Een onvergetelijke culinaire ervaring is misschien wel het meest ultieme relatiegeschenk. Door een CuliAir cadeaubon te geven aan je meest waardevolle zakenrelatie, zal de samenwerking zeker nieuwe hoogtes bereiken. Maar omdat zo’n unieke ervaring ook verbindt, kan het ook heel waardevol zijn om samen of met een groep aan boord te gaan. The sky is the limit! Welke optie je ook kiest, een ballonvaart diner met CuliAir laat een onuitwisbare indruk achter.

Een gastronomisch geschenk voor de feestdagen

De feestdagen zijn een tijd om aan familie en vrienden, maar ook aan zakelijke relaties, collega’s en medewerkers te laten weten dat je aan ze denkt. En is het beste kerst- of eindejaarscadeau niet een onvergetelijke belevenis? Met een diner bij CuliAir geef je een cadeau waar nog lang over nagepraat zal worden. Medewerkers en zakenrelaties zullen sprankelend het nieuwe jaar in gaan, wetende dat er een diner op het hoogste niveau aankomt. Deel samen de voorpret en geniet samen na, wanneer de prachtige foto’s die vanuit de luchtballon zijn genomen bekeken worden.

Na hard werken komt hemels genieten

Tijdens de corona crisis is er van veel medewerkers nóg meer inzet gevraagd. In tijden van onzekerheid hebben velen een stap extra moeten zetten. Ben je op zoek naar een manier om die medewerkers te bedanken? Ook dan is een exclusief diner in het hoogste restaurant van Nederland waar ze hemels zullen genieten, misschien wel het ultieme zakelijk kerstgeschenk. Als collega’s onder elkaar met een groep of privé met een giftcard: dit ‘hart onder de riem’ wordt zeker gewaardeerd.

Salade langoustines

Investeren in een zakelijk kerstgeschenk loont

Het is de moeite waard om te investeren in een onvergetelijk kerstgeschenk voor medewerkers of zakelijke relaties. Niet alleen is een ballonvaart met CuliAir als zakelijk geschenk fiscaal aftrekbaar, het brengt je veel meer.

Een gastronomisch diner tot op een hoogte van 2.5 kilometer is een once-in-a-lifetime ervaring. Een ervaring die nooit meer vergeten zal worden. En een ervaring die altijd geassocieerd zal worden met de gever. Zo ontstaat binding en loyaliteit, maar je werkt ook meteen aan je imago en branding. De impact van de belevenis wordt immers geassocieerd met jouw onderneming, wanneer de ballonvaart een zakelijk kerstgeschenk van jou was.

Een krachtig zakelijk kerstgeschenk zoals een ballonvaart diner met CuliAir zorgt voor een duurzaam gesmede band met de belangrijkste zakelijke relaties, die in het nieuwe jaar weer zullen gaan bijdragen aan jouw zakelijke succes.

Eenvoudig en snel het ultieme zakelijke relatiegeschenk vastleggen

Indien je een bepaalde zakelijke relatie op het oog hebt, bestel dan een cadeaubon. Na betaling (via iDeal) wordt het feestelijk vormgegeven cadeauvoucher binnen 24 uur per e-mail toegestuurd. Bij het bestellen kun je desgewenst nog een naam en / of persoonlijke tekst opgeven, dit verwerken wij dan in de voucher. Het ticket is niet persoonsgebonden en 2 jaar geldig. De gelukkige ontvanger heeft een ruime keus uit verschillende dagen voor het arrangement CuliAir Sunset Sensation, met diverse startlocaties vanuit de regio midden Nederland.

Wanneer je voor 6 personen of meer een culinair privé arrangement wilt boeken bekijk dan de groepsmogelijkheden. Op elke dag van de week, vanaf een opstijglocatie naar keuze (in overleg) kan jullie onvergetelijke avontuur beginnen. Voor grote(re) gezelschappen zijn er zelfs meerdere luchtballonnen beschikbaar (de capaciteit is 10 passagiers per luchtballon). Met plezier verzorgen wij een culinair luchtballon arrangement op maat voor een passend aanbod. Denk bijv. ook aan verschillende mogelijkheden voor branding support. Zoals een reclamebannerdoek op de ballonmand met bedrijfslogo of quote om op een bijzondere manier in het oog te springen.

Comments are closed.