You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Culinaire droomballonvaart CuliAir, hét luxe belevenis cadeau om iemand echt de hemel in te prijzen!

Horloges stoppen, bloemen verwelken en handtassen vergaan, maar mooie herinneringen zullen altijd blijven bestaan. Genot is het hoogste goed en daarom kies je beter voor een belevenis cadeau om die bijzondere persoon in het zonnetje te zetten. Op zoek naar een originele surprise om iemand écht de hemel in te prijzen? Maak kennis met CuliAir Skydining, het enige heteluchtballon restaurant ter wereld!

CuliAir Skydining premium cadeau

Treed in de voetsporen van de luchtvaartpioniers van 200 jaar geleden, trotseer de zwaartekracht en geniet van de meest magische zonsopgang die je ooit gezien hebt vanuit de rieten mand van een heteluchtballon. En dat allemaal vergezeld van exquise gerechten en sublieme wijnen. Kortom, een ‘culinAIR’ hoogtepunt in alle betekenissen van het woord. Een once in a lifetime-ervaring die niemand in de wind kan slaan.

Over een spectaculair geschenk gesproken! Maar het wordt nog beter. Wat als we je vertellen dat de ingrediënten langzaam tot de perfectie gegaard worden met de hete lucht van de luchtballon zelf? Een wereldwijd uniek en al even geniaal concept ontsproten uit de creatieve geest van SVH meesterkok Angélique Schmeinck.

doe cadeau

Waarom een gastronomisch ballonvaart cadeau?

De beste cadeaus laten zich niet inpakken met een grote strik eromheen. Materiële cadeaus zijn even leuk, maar beginnen al gauw te vervelen. Wil je iets geven dat écht een verpletterende indruk achterlaat en waarover de ontvangers later nog aan hun kleinkinderen vertellen? Een onevenaarbare ervaring met je soulmate, goede vrienden of collega’s tijdens een diner in een heteluchtballon, dat is pas blijvend genieten!

Een onvergetelijke ervaring

Een van de meest onbereikbare dromen van de mens is om te kunnen vliegen als een vogel. Ballonvaren komt nog het dichtst bij deze sensatie van vrij, zorgeloos en sereen meedrijven op de windstromen. Stel je dan eens voor dat je deze ongelofelijke beleving als bijzonder uit eten cadeau aan iemand zou kunnen schenken?

Voorvreugde

Een leuke plus van een spectaculair beleveniscadeau als de CuliAir cadeaubon is de voorvreugde. Het is iets waar je als stel, familie of groep collega’s heel erg naar uitkijkt en de opwinding vooraf maken gewoon deel uit van de spanning en het avontuur. Het grootste voordeel van dit culinair doe cadeau is misschien nog wel dat het geluk brengt nog vóór je daadwerkelijk opstijgt!

Sharing is caring

Een gedeelde ervaring is een dubbele ervaring! Tafelen in een heteluchtballon is een betekenisvol en duurzaam cadeau dat je beleeft met minstens twee personen of in groep. Het gaat niet alleen om het creëren van een memorabele herinnering. Want wat kan mensen letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar brengen dan samen in een mand over de wolken drijven?

Hét avontuurlijk cadeau bij uitstek voor speciale gelegenheden

Dineren in een rieten mand op 300 meter hoogte, je gewoon laten meevaren op de wind en genieten van prachtige uitzichten, is een onbetaalbare ervaring waartoe niet iedereen de kans krijgt. De CuliAir ballonvaarten zijn er voor zowel individuen als voor groepen tot 10 personen.

Tijdens een diner in een heteluchtballon worden banden en herinneringen gesmeed voor het leven. We durven erom wedden dat er niet zoveel personen zijn met wie jij eens door de wolken zou willen zweven. Een ballonvaartcadeau is dan ook hét cadeau voor alle mogelijke speciale gelegenheden!

Romantische diners

Is er iets romantischer dan met de liefde van je leven samen in een rieten mand en hoog in de wolken van een overheerlijke maaltijd en een glas champagne genieten? Op één knie gaan op grote hoogte in een luchtballon? Origineler kan een huwelijksaanzoek niet worden. En wie nog om een cadeau idee verlegen zit voor pasgetrouwden, is het tegelijk het perfecte huwelijkscadeau.

Romantische ballonvaart cadeau geven

Jubileum

Waar en wanneer heb je vandaag de dag nog echt de gelegenheid om gezellig met z’n tweetjes, ver van alles weg, een huwelijksverjaardag te vieren? Geen betere plaats voor een tête-à-tête dan hoog en droog in de wolken, om mijmerend terug te kijken op een geslaagd huwelijk en te toosten op nog vele mooie jaren!

Bucket list cadeau

Een ballonvaart is zo al iets wat op de bucket list van veel mensen staat, maar niet meteen iets waar ze zichzelf op zouden trakteren. Beeld je dan maar eens in hoe groot de blijdschap is wanneer je iemand kan verrassen met een exclusief diner in een luchtballon als ultiem bucket list cadeau!

Mijlpaal verjaardagen

Waarmee kan je een jarige die zijn 30e, 40e, 50e of 60e levensjaar viert en werkelijk álles al heeft, álles al heeft gedaan en zowat álles al gegeten heeft, nog een plezier doen? Een thema-restaurant, serveersters op rolschaatsen, een weekendje Barcelona … , been there done that! Het enige wat ze met zekerheid nog níet gedaan hebben, is dineren in een heteluchtballon!

Bedrijfsevents

Een gloednieuw product of project lanceren? Een sky diner in een heteluchtballon als relatiegeschenk is de gedroomde kickstart voor nieuwe professionele uitdagingen die uitgebreid over de tongen zal gaan en de ideale manier om je torenhoge ambities kracht bij te zetten! The sky is the limit, … Ook ideaal voor teambuilding bedrijfsuitjes, want paintballen en indoorkarting zijn ondertussen zo afgezaagd!

unieke ervaring cadeau

Incentive

Wil je die werknemer van de maand of van het jaar eens écht goed in de bloemetjes zetten? Bezorg hen dan een ervaring waar ze nog jarenlang over zullen praten. Wedden dat ze hun bedrijf na de belevenis van een diner in een heteluchtballon restaurant later naar nog meer ongekende hoogtes zullen stuwen!

Skydining ballonvaart cadeaubon online kopen, dineren in de cloud(s)!

Met een spot on gift als een avontuurlijke CuliAir ballonvaart cadeaubon voor een Sunset Sensation arrangement schenk je de uitverkorenen veel meer dan anderhalf uur complete betovering en adrenaline. Een culinaire ballonvaart is van begin tot einde pure verwennerij:

  • De gasten worden bij vertrek in het weiland onthaald met een amuse en aperitief.
  • Om daarna op grote hoogte de smaakpapillen te laten exploderen met een exclusief heteluchtballon diner en sublieme wijnen.
  • Anderhalf uur lang ballonvaren op gevarieerde hoogtes en genieten van adembenemende uitzichten.
  • En alsof dat nog niet hemels genoeg klinkt, wacht op de landingslocatie ook nog eens een champagnedoop met zomers toetje.
  • Vergunningen, boekingskosten, passagiersverzekering en vervoer terug naar de startlocatie zijn in het pakket inbegrepen dus geen omkijken naar.

Bestel jouw CuliAir cadeaubon gewoon online en betaal veilig met iDeal. De digitale CuliAir giftcard komt in een feestelijk vreugdevol vormgegeven pdf-bestand. Dit doe cadeau voor avonturiers en romantische zielen is twee jaar geldig en niet persoonsgebonden.

De gelukkige ontvanger kan dan zelf online reserveren en een datum naar keuze prikken om te vertrekken voor de droomvlucht van zijn of haar leven met verschillende startlocaties vanuit Midden Nederland. En zeg nu zelf, wie zou er niet in de wolken zijn met zo’n stoer cadeau waar je nog jaren aan zal terugdenken?

Comments are closed.