You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Ballonvaart als huwelijkscadeau

Het aanzoek, de bruiloft, het feest en de huwelijksjubilea die mogen volgen: allemaal zijn ze even speciaal. Wat een mooie herinneringen kun je toch overhouden aan zulke onvergetelijke momenten. Maar stel je zulke momenten nu eens voor op grote hoogte, genietend van een sterrendiner met de lekkerste wijnen en een onvoorstelbaar uitzicht. Een huwelijkscadeau dat een toch al onvergetelijke ervaring naar nieuwe hoogtes tilt? Dat is een ballonvaart huwelijkscadeau van CuliAir.

Spectaculair dineren in het hoogste restaurant ter wereld

Nee, het hoogste restaurant ter wereld vind je niet in Las Vegas, New York of Hong Kong. Het is ons eigen lage land dat een wereldwijd unieke ervaring herbergt met de skydining experience van CuliAir. Het hoogste restaurant ter wereld stijgt op vanaf Hollandse, grassige bodem om vervolgens tot grote hoogte te stijgen alwaar een weergaloos spektakel zich ontvouwt. De mooiste kleuren van een zakkende zon mengen zich daar met de verbluffende smaken van een sterrendiner in een intieme, romantische atmosfeer.

Het begint allemaal met een heerlijk aperitief en licht voorgerecht, terwijl het unieke luchtballonrestaurant gereed gemaakt wordt voor vertrek. Wanneer je loskomt van de grond stijg je kalm naar grotere hoogtes. Je vergaapt je aan het unieke Hollandse landschap. Bos en heide worden afgewisseld met boerderijen en historische dorpjes. Terwijl de wereld beneden steeds kleiner wordt, wordt de wereld voor jou alsmaar groter. Vlakbij trakteert Angélique Schmeinck, één van de slechts twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is, je op haar culinaire kunsten. Een waar sterrendiner zorgt dat jij je in de zevende hemel waant. Vlees en vis wordt tot in perfectie gegaard in de hitte van de luchtballon alvorens het smelt op je tong. Geef je over aan dit zintuiglijke spektakel, terwijl de wind de bestemming bepaalt.

Na de landing volgt een traditionele champagnedoop en een overheerlijk dessert. Met een gevoel van euforie en gelukzaligheid ga je huiswaarts en je weet: dit vergeet je nooit meer.

Een huwelijksaanzoek in een luchtballon

Een huwelijksaanzoek moet een bijzondere ervaring zijn. Het liefst creëer je een unieke setting die recht doet aan de grote vraag die je wilt stellen. Waar kan dat beter dan in de skybar van CuliAir? Zwevend op grote hoogte, tegen een zakkende zon zit de ring misschien wel op bijzondere wijze verstopt in een gerecht. Dit intieme moment vindt plaats terwijl je hoog boven het Nederlands landschap zweeft, in de unieke stilte die je alleen op deze hoogte vindt. Geniet samen van dit bijzondere, intieme moment en creëer een herinnering voor het leven door je huwelijksaanzoek tijdens een ballonvaart met CuliAir te doen.

Het ultieme huwelijkscadeau

Een bucketlist-ervaring die je nooit meer vergeet is misschien wel het ultieme huwelijkscadeau. Gaat er iemand trouwen en wil je het kersverse paar echt verrassen? Geef dan een cadeaubon van CuliAir cadeau. Zorg voor een feestelijke presentatie door de cadeaubon te bevestigen aan een reusachtige ballon. Dit luxe huwelijkscadeau zal er gegarandeerd uitspringen.

En wanneer het dan zover is en de ballon neemt de newlyweds mee tot op grote hoogte, zullen ze samen genieten van een adembenemend uitzicht en spectaculair sterrendiner. Deze onvergetelijke ervaring zal een blijvende herinnering aan een speciale dag worden, een blijvend huwelijkscadeau.

Een huwelijksjubileum in stijl

Samen oud worden, dat is waar je voor gaat wanneer je met elkaar trouwt. Wanneer er een heugelijke mijlpaal wordt bereikt, zoals een koperen huwelijk (12,5 jaar) of een zilveren huwelijk (25 jaar), dan vraagt dat om een feest in stijl. Breng de romantiek naar nieuwe hoogtes en laat het jubilerende bruidspaar samen genieten van een gastronomisch diner in een luchtballon. Of het paar het nu met z’n tweeën gaat beleven of met een groep, dit wordt hoe dan ook een romantisch, intiem en bovenal onvergetelijk hoogtepunt van hun tijd samen.

Geef een cadeaubon van CuliAir cadeau

Een bruiloft of jubileum is het perfecte moment om een blijvende herinnering te schenken. Een CuliAir ballonvaart cadeaubon is een exclusief geschenk op het allerhoogste niveau voor een onvergetelijke ervaring. Wil jij iemand een ballonvaart met CuliAir cadeau doen? Een cadeaubon is al beschikbaar vanaf €150,- tot het volledige bedrag van een ticket van €550,- en verschillende bedragen daar tussenin.

Comments are closed.