CULIAIR BALLONVAART • MENU
Pure smaak begint bij de natuur. De mooiste ingrediënten en smaken van het seizoen: dat is waar Angélique mee werkt. Als meesterkok staat zij bekend om haar verrassende kookstijl en smaakcombinaties. Onderstaand een impressie van gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor het luchtballon koken op lage temperatuur. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten.
Menu impressie CuliAir Sunset Sensation
In het weiland
Crémant de Limoux rosé
Meloensalsa, verveinecrème, vadouvan, zeewier en sesamcrunch
Tussen hemel en aarde
Schatten van het land en uit de zee, gaan graag mee op grote hoogte, asperges, elegante kreeft en langoustine, ziltzoete kokkel, mollige mossel, zeekraal, bospeen en duindoorn
Een baarsachtige vis voelt zich plezierig in de warmte van de luchtballon, het seizoen bepaalt…wilde zeebaars, snoekbaars of koningsbaars, samen met een goddelijke Bouillabaisse saus, 10 jaar gerijpt
Uit het bos eekhoorntjesbrood en morielje, uit de wei een mals rosé lam of sappige boerderij eend, walnoot, frisheid van ingelegde bloemkool en pompoen, citrus en specerijen
Wijnen uit het Zuiden van Italië en Frankrijk, van minerale citrus met veel aroma tot licht vettig goud, zwoel en rijk.
Na zonsondergang een feestelijke champagnedoop
De zintuigen in beroering vragen om romigheid, friszuur en kruidigheid... crémeux van dragon, frambozen, hibiscus en rabarber, ‘aqua faba’ meringue met steranijs en kaneel… om met de voeten in het gras weer te landen…