You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULIAIR BALLONVAART • MENU

Pure smaak begint bij de natuur. De mooiste ingrediënten en smaken van het seizoen: dat is waar Angélique mee werkt. Als meesterkok staat zij bekend om haar verrassende kookstijl en smaakcombinaties. Onderstaand een impressie van gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor het luchtballon koken op lage temperatuur. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten.

Menu impressie CuliAir Sunset Sensation

Meloensalsa,  zachte Twentse jonge geitenkaas, crunch van sesam, kappertjes en amaranth

Kreeft met gepofte rode paprika, zeekraal, peultjes, avocado en limoen-moussaise

Wilde zeebaars met groene asperges, crème van bospeen, venkel en dragon, saffraansaus met kardamom

Landhoen bereid met Vadouvan specerijen, witte asperges en cantharellen

Mousse van witte chocolade en passievrucht, regenboog meringue, frambozen en basilicumsiroop

Luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen, eindeloos zweven met betoverende uitzichten…

Ooit zeebaars gegeten op anderhalve kilometer hoogte?
Een culinaire ervaring die boven alle verwachtingen uitstijgt…  
Grijp die kans en boek een ticket!

Reserveer