You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULIAIR BALLONVAART • MENU

Pure smaak begint bij de natuur. De mooiste ingrediënten en smaken van het seizoen: dat is waar Angélique mee werkt. Als meesterkok staat zij bekend om haar verrassende kookstijl en smaakcombinaties. Onderstaand een impressie van gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor het luchtballon koken op lage temperatuur. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten.

Menu impressie CuliAir Sunset Sensation

In het weiland
Meloensalsa, avocado, zachte jonge geitenkaas, vadouvan, sesam crunch

Tussen hemel en aarde
Cocktail van kreeft, zeegroenten, oesterblad, passievrucht, wortel-kardemon mousseline, limoenvinaigrette

Wilde zeebaars luchtballon gegaard, groene asperges, gekonfijte rode puntpaprika, bouillabaissesaus, citroentijm

Hollands lam, rosé gebraden en gestoofd, zomerpaddenstoelen, pompoen pickles, Taggiasche olijf, walnoot, lavasmoussaise

Na zonsondergang
Crémeux van citroen en witte chocolade, kaneel-aquafaba-meringue, mango, laurierkaramel, dragonsiroop

Luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen, eindeloos zweven met betoverende uitzichten…

Nieuwsbrief

Mis niets van de CuliAir Skydining! Schrijf je in en ontvang tips en nieuws.

Ooit zeebaars gegeten op anderhalve kilometer hoogte?
Een culinaire ervaring die boven alle verwachtingen uitstijgt…  
Grijp die kans en boek een ticket!