You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULIAIR BALLONVAART • TARIEVEN

Een culinaire ballonvaart met de CuliAir Luchtballon is beschikbaar voor groepen en particulieren.
Voor zakelijke en privé-doeleinden.

Ticketprijs particulieren | los ticket of cadeaubon | € 575,00 (weekdagen) of € 595,00 (weekend) per persoon (incl btw).

Losse tickets zijn mogelijk tot maximaal 6 personen.

Bekijk hier de tarieven vanaf 6 personen voor een CuliAir premium groepsarrangement of privé ballonvaart.

Een los ticket biedt voor particulieren de mogelijkheid één of meerdere plaatsen te reserveren voor het CuliAir arrangement ‘Sunset Sensation’. Een avontuurlijk vijf gangen luchtballondiner met ‘live’ cooking bij zonsondergang gepresenteerd door meesterkok Angélique Schmeinck.
Tijdens het ballonvaren wordt er volop live gekookt en maakt u het spektakel mee van de luchtballon als heteluchtoven waar CuliAir beroemd om is.
Proeven en genieten van o.a. luchtballon gegaarde Schotse kreeft, wilde zeebaars met asperges en landhoen met cantharellen. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken.
Bekijk het CuliAir menu.

Geplande CuliAir ballonvaarten

In de speciale CuliAir Luchtballon is plaats voor 8 tot 14 personen. U beleeft de ballonvaart met nog niet bekende medepassagiers. Losse tickets kunt u reserveren op geplande dagen.

Het CuliAir arrangement Sunset Sensation is inclusief…
•    Volledig culinair verzorgde ballonvaart
•    Aperitief en appetizer bij ontvangst in het weiland
•    Luchtballon diner met sublieme wijnen
•    Champagnedoop met een zomers dessert op de landingslocatie
•    Gevarieerde ballonvaart (diverse hoogtes) van gemiddeld anderhalf uur
•    CuliAir cap ter bescherming tegen de warmte van de brander
•    Vervoer terug naar de startlocatie
•    Passagiersverzekering, boekingskosten en vergunningen

CULIAIR BALLONVAART SPECIALS

ASPERGE PROEVERIJ | Tasting The White Gold | t/m 24 juni 
Deze special staat in het teken van het 'Koninklijk Witte Goud', de asperge. Op hoog niveau genieten van een vier gangen menu met klassieke en avontuurlijke asperge gerechten. Zoals een cocktail van asperges met langoustines, crémeux van asperges met zeekraal en lamsoor, luchtballon gegaarde lamsbout met salsa verde. Gecombineerd met sublieme (asperge) wijnen.
Na de landing genieten we in het weiland nog na van een zomers frambozen dessert en proosten we met rosé champagne.
Op aanvraag. 

CULIAIR BALLONVAART SPECIALS

CULINAIRE NACHTBALLONVAART | Nightdining experience
Alles al gedaan? Ben je op zoek naar een meer dan bijzondere ervaring? Wat dacht je van ballonvaren in het holst van de nacht. In het aardedonker opstijgen en de verlichte dorpen en steden, de enorme rust, de contouren van een dorp of stad zien verschijnen. Als eerste de zon zien opkomen en de wereld langzaam wakker zien worden, onder een oranje gloed.
En tussendoor culinair genieten van lichte kleine proeverijen. Een exclusieve tocht, een onvergetelijke ervaring rijker.
Stuur een bericht via het contactformulier en wij houden je als eerste op de hoogte van data.

 

Beleef het ultieme genieten tussen hemel en aarde!

Letterlijk en figuurlijk dineren op het hoogste niveau in 's werelds enige luchtballonrestaurant...