Luchtballon-CuliAir-Bas-Ballonvaarten
Luchtballon-CuliAir-Bas-Ballonvaarten

CULIAIR BALLONVAART • LOCATIE

Locaties
CuliAir verzorgt de culinaire ballonvaarten door heel Nederland. Op de dag zelf kijken wij welke regio de beste weersomstandigheden geeft, zodat er meer kansen zijn om de ballonvaart uit te voeren. Onze ervaring is dat het Midden en het Oosten van Nederland, door gunstige wind en -weers omstandigheden, de meest vaarbare dagen geeft. Het seizoen voor CuliAir is van april tot en met oktober.

Afstand
De route en de afstand van de Culiair ballonvaart zijn afhankelijk van de wind en de windrichting. We leggen tussen de tien en veertig kilometer af. Reken op minstens vier tot vijf uur plezier van ontvangst in het weiland, het diner in de luchtballon tot champagnedoop op de landingslocatie.

Eigen locatie
Opstijgen vanaf een eigen gekozen locatie is ook mogelijk. Houdt u wel rekening met kosten voor een eenmalige opstijgvergunning die we bij uw gemeente aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzameltijden
De culinaire ballonvaart vindt twee uur voor zonsondergang of bij een ochtendvaart de eerste twee uur na zonsopkomst plaats. Dit heeft te maken met de thermiek die overdag aanwezig is.

Luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde proeven  van exquise gerechten en topwijnen, eindeloos zweven met betoverende uitzichten…reserveer het ultieme genieten met CuliAir

Bestel