You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULIAIR IN DE MEDIA

CULIAIR BALLONVAART • IN DE MEDIA

Elle | Maart 2024

Dineren met uitzicht over de wolken, ja het kan echt. CuliAir is het enige luchtballon restaurant in de wereld en dat alles in ons eigen kikkerlandje. Meesterkok Angélique Schmeinck gebruikt de hete lucht van de luchtballon om de fijnste gerechten te bereiden op grote hoogte. Een woord: spectaculair!

BinnensteBuiten | Oktober 2023

Culinair expert Alain Caron van het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten vliegt met SVH-Meesterkok Angélique Schmeinck mee in een luchtballon voor een diner op grote hoogte.

La Repubblica | September 2023

In oktober 2023, zal Mondovì, Piemonte bezocht worden, om te onderzoeken hoe CuliAir in het culinair rijke Italië geïntroduceerd kan worden. Reden voor Eleonora Giovinazzo van La Repubblica, een van de belangrijkste Italiaanse kranten, om Angélique Schmeinck te interviewen (in het Engels).

Forbes | Augustus 2023

Forbes Senior Contributor, Jim Dobson, altijd op zoek naar de meest verbazingwekkende mensen, plaatsen en dingen, schrijft over CuliAir.

DV Cuisine | Juli 2023

De afgelopen vijfentwintig jaar heeft het Canadese DV Cuisine culinaire programma's en documentaires geproduceerd over de hele wereld. Afgelopen zomer deden documentairemaker Nick Versteeg en zijn team Nederland aan, en vielen met de neus in de boter met CuliAir Skydining.

Gelderlander | Juli 2022

Culinaire hoogstandjes genoeg in de regio, maar wil je in hogere sferen dineren dan is er maar één chef bij wie dat kan: Angélique Schmeinck uit Velp.

Atlas Obscura | Juli 2022

A Dutch master chef cooks meals among the clouds

Foodies | Maart 2021

Eerlijk gezegd ben ik best sprakeloos. De luchtballonvaart op zichzelf is al indrukwekkend, tel daar dan ook nog eens geweldige gerechten bij op, gecombineerd met de gastvrijheid van Angélique.

Toost aan tafel | Juli 2019

Uit eten gaan in een luchtballon. Ik wist dat het kon, maar had het zeker nog niet gedaan. Tot dit jaar. Want met Pinksteren kreeg ik de kans om mee te gaan met Culiair Sky Dining. Een gastronomische, unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen.

Droomplekken | Juni 2019

Culiair is dineren in een luchtballon. Het gebeurt op grote hoogte, met maar liefst vijf gangen. Het is een uniek concept in Nederland dat ik maar eens ga proberen.