Dineren met uitzicht over de wolken, ja het kan echt. CuliAir is het enige luchtballon restaurant in de wereld en dat alles in ons eigen kikkerlandje. Meesterkok Angélique Schmeinck gebruikt de hete lucht van de luchtballon om de fijnste gerechten te bereiden op grote hoogte. Een woord: spectaculair!
Culinair expert Alain Caron van het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten vliegt met SVH-Meesterkok Angélique Schmeinck mee in een luchtballon voor een diner op grote hoogte.
Forbes Senior Contributor, Jim Dobson, altijd op zoek naar de meest verbazingwekkende mensen, plaatsen en dingen, schrijft over CuliAir.
De afgelopen vijfentwintig jaar heeft het Canadese DV Cuisine culinaire programma's en documentaires geproduceerd over de hele wereld. Afgelopen zomer deden documentairemaker Nick Versteeg en zijn team Nederland aan, en vielen met de neus in de boter met CuliAir Skydining.
Culinaire hoogstandjes genoeg in de regio, maar wil je in hogere sferen dineren dan is er maar één chef bij wie dat kan: Angélique Schmeinck uit Velp.
Eerlijk gezegd ben ik best sprakeloos. De luchtballonvaart op zichzelf is al indrukwekkend, tel daar dan ook nog eens geweldige gerechten bij op, gecombineerd met de gastvrijheid van Angélique.
Uit eten gaan in een luchtballon. Ik wist dat het kon, maar had het zeker nog niet gedaan. Tot dit jaar. Want met Pinksteren kreeg ik de kans om mee te gaan met Culiair Sky Dining. Een gastronomische, unieke ervaring die ik voor geen goud had willen missen.
Culiair is dineren in een luchtballon. Het gebeurt op grote hoogte, met maar liefst vijf gangen. Het is een uniek concept in Nederland dat ik maar eens ga proberen.
Mis niets van de CuliAir Skydining! Schrijf je in en ontvang tips en nieuws.