You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Cadeaubon

CULIAIR BALLONVAART CADEAUBON

Subliem om te geven, ultiem om te krijgen: de CuliAir cadeaubon.

Een exclusief geschenk op het allerhoogste niveau voor een bijzondere gelegenheid aan boord van het enige luchtballon restaurant ter wereld!

Je kunt zelf het gewenste bedrag voor de CuliAir cadeaubon bepalen, vanaf 150,00 Euro tot het bedrag voor een volledig ticket € 550,00 (incl btw).

 

Subliem om te geven, ultiem om te krijgen: de CuliAir cadeaubon

Overstijg alle verwachtingen met een CuliAir ballonvaart als uniek en origineel cadeau voor een huwelijk, onvergetelijke verjaardag, een jubileumfeest, als incentive of voor een vliegende start voor een nieuw project of product…

Wil je iemand verrassen, bedanken, een romantisch gebaar maken, een bucketlist cadeau geven, of jezelf blij maken…dan is de CuliAir cadeaubon het ultieme vooruitzicht op een unieke beleving.

Met een CuliAir cadeauticket geniet(en) de gelukkige ontvanger(s) van een hemels diner op grote hoogte tijdens een onvergetelijke culinaire ballonvaart.

Bestel direct en betaal eenvoudig online met iDeal. Je kunt zelf het gewenste bedrag voor de CuliAir cadeaubon bepalen, vanaf 150,00  Euro tot het bedrag voor een volledig ticket.
Na betaling ontvangt u online een bevestiging van de aankoop en sturen wij naar keuze de feestelijk verpakte cadeaubon (in blanco envelop) toe per post òf als digitale cadeaubon per email in een feestelijk vormgegeven pdf bestand. U kunt uw keuze aangeven bij de bestelling. 

De ontvanger kan zelf contact met ons opnemen of online reserveren om een afspraak te maken voor de CuliAir ballonvaart op iedere door hem/haar gewenste dag met een keuze uit diverse startlocaties. Passagiers met een cadeauticket ontvangen als eerste in het seizoen de agenda met beschikbare data om een reservering te maken.

De CuliAir cadeaubon is 2 jaar geldig en niet persoonsgebonden.

CULIAIR CADEAUBON

De CuliAir cadeaubon voor het arrangement Sunset Sensation omvat het volgende:

•    Volledig culinair verzorgde ballonvaart
•    Aperitief en appetizer bij ontvangst in het weiland
•    Luchtballon diner met sublieme wijnen
•    Champagnedoop met een zomers dessert op de landingslocatie
•    Gevarieerde ballonvaart (diverse hoogtes) van gemiddeld anderhalf uur
•    CuliAir cap ter bescherming tegen de warmte van de brander
•    Vervoer terug naar de startlocatie
•    Passagiersverzekering, boekingskosten en vergunningen

 

Beleef het ultieme genieten tussen hemel en aarde!

Letterlijk en figuurlijk dineren op het hoogste niveau in 's werelds enige luchtballonrestaurant...