loading
close
Loading.. new window reload
UK | NL

Smaakvrienden

Wat maakt een goed recept of gerecht? Dat zijn natuurlijk de ingrediënten, maar vooral hun onderlinge vriendschappen. Vriendschappen? Ja, relaties die zijn ontstaan uit traditie en beproeving met andere ingrediënten. Neem nou de tomaat. Iedereen weet dat die al jaren dikke vrienden is met mozzarella, basilicum en olijfolie. Bloemkool met kaas en nootmuskaat. Appel met bleekselderij en noten. En aardbei met rabarber en crème fraîche. Maar er zijn tal van ingrediënten en vooral bereidingen waarvan minder bekend is met wie ze een vaste vriendschap hebben opgebouwd.

In Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit heeft meesterkok Angélique Schmeinck de beste relaties en combinaties van ingrediënten in kaart gebracht. Maak kennis met de vertrouwde en spannende vrienden van tientallen groenten- en fruitsoorten en ontwikkel stap voor stap je eigen culinaire creaties!

Bekijk de preview van Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit...

 

Reserveer Beleef