loading
close
Loading.. new window reload
UK | NL

Menu culinaire ballonvaart

Pure smaak begint bij de natuur. De mooiste ingrediënten en smaken van het seizoen: dat is waar Angélique mee werkt. Als meesterkok staat zij bekend om haar verrassende kookstijl en smaakcombinaties. Onderstaand een impressie van gerechten die speciaal zijn ontwikkeld voor het luchtballon koken op lage temperatuur. Bij elk gerecht wordt een sublieme wijn geschonken. Met plezier spelen wij in op speciale wensen of bijzonderheden van onze gasten.

24Kitchen
Kijk ook bij Nederlands foodzender 24kitchen. Daar presenteert Angélique het kookprogramma The Taste of Cooking en Impress your Friends.

 

Menu impressie CuliAir Sunset Sensation

Kreeft en mousseline van tomaat en gepofte rode paprika met zeekraal, peultjes,      avocado, mango, slahart en limoenvinaigrette

Wilde zeebaars met groene asperges, crème van bospeen met mosselen, venkel en dragon, saffraansaus met kardamom

Landhoen bereid met Vadouvan specerijen, morieljes, witte asperges, waterkersmayonaise en pistache

Mousse van witte chocolade en passievrucht met krokante rijst feuilletine, frambozen en basilicumsiroop

 

Menu impressie CuliAir Fiesta 

•Gepofte trostomaat met krabsalade
•Gemarineerde artisjokken met knoflook-avocadocrème
•Saffraanaardappel met gamba’s in limoenmoussaise
•Mossel remoulade met gekonfijte bospeentjes
•Landhoen met auberginesalsa en gesmolten warme jonge geitenkaas
•Meloensalsa met Ibericoham
•Manchegokaas

 

Reserveer Beleef