loading
close
Loading.. new window reload
UK | NL

Ballonvaart | Culinaire specials

CULIAIR NIGHTDINING EXPERIENCE | Culinaire Nachtballonvaart
Alles al gedaan? Op zoek naar een meer dan bijzondere ervaring? Wat dacht u van ballonvaren in het holst van de nacht. In het aardedonker opstijgen geeft een nieuwe dimensie aan ballonvaren. De verlichte dorpen en steden, de enorme rust, de contouren van een dorp of stad zien verschijnen. Als eerste de zon zien opkomen en de wereld langzaam wakker zien worden, onder een oranje gloed. En tussendoor culinair genieten van lichte kleine proeverijen. Het kan met CuliAir NightDining Experience.
Tarief op aanvraag (Uitsluitend voor groepen)

CULIAIR SKY HIGH | Culinaire Alpen ballonvaart in Oostenrijk
Schitterend besneeuwde bergen en bossen, waanzinnige vergezichten, uitgestrekte skipistes, u komt ogen te kort tijdens deze unieke Alpen ballonvaart. Gedurende deze beleving van 3 tot 4 uur kunt u in alle rust genieten van hartverwarmende culinaire winter specialiteiten bereid in de warmte van de luchtballon. Zoals snoekbaars en forel met aardappelrosti en mierikswortel. Stoofgerecht van hert met paddenstoelen en zuurkool. Kaiserschmarren met gekarameliseerde appel. En echte aanrader voor liefhebbers van wintersport en culinair avontuur.

Deze speciale Alpen ballonvaart is weer beschikbaar in januari 2014 vanuit het Oostenrijkse Filzmoos, tijdens het ballonvaart evenement.
Tarief op aanvraag

Bekijk het filmpje van CuliAir Sky Dining in Filzmoos 2012

 

Reserveer Beleef