loading
close
Loading.. new window reload
UK | NL

CuliAir luchtballon geopend!

Datum: 2015, 20 April

CuliAir Sky Dining: The Best Of Both Worlds

Meesterkok Angélique Schmeinck gaat de lucht weer in.

Hoe smaken bubbels, parelhoen of coquille op honderden meters hoogte? Op deze avontuurlijke vraag krijg je antwoord wanneer je meegaat in de hogere smaaksensaties van Meesterkok Angélique Schmeinck.

Van culinaire verwennerij houden we allemaal, maar ook een luchtballonvaart staat op menig wishlist. CuliAir, het heteluchtballon restaurant van TV- en Meesterkok Angélique Schmeinck en BAS Ballonvaarten combineert the best of both worlds. CuliAir is het enige heteluchtballon restaurant ter wereld. Terwijl je veilig mee zweeft op de wind wordt het menu geserveerd: Heerlijk, eerlijk eten en drinken en een uitzicht om van te dromen. Van het dessert geniet je wanneer je weer met beide benen op de grond staat. Gewoon, waar de wind je heeft gebracht, ergens met je voeten in de wei.

Vanaf april is Angélique’s CuliAir-e luchtvaartseizoen weer geopend. Met haar oneindige liefde voor eten en gastvrijheid bereidt Angélique Schmeinck op avontuurlijke wijze haar favoriete gerechten: zo takelt ze zeebaars, coquilles of landhoen naar de nok van de heteluchtballon en laat deze onder perfecte omstandigheden (90°C) garen. Hierbij serveert ze -natuurlijk- de beste wijnen.

Gooi deze lente (of zomer) je bagage overboord. Samen met Angélique stijg je op naar een plek waar al je zintuigen op scherp komen te staan. Proef, ruik, luister en bekijk het uitgestrekte landschap van Nederland vanuit een ander perspectief en zweef een heerlijke zomer tegemoet.


Over CuliAir
CuliAir is een initiatief van TV- en Meesterkok Angélique Schmeinck en BAS Ballonvaarten. Het avontuur startte in 2003 na een creatieve sessie over ‘koken op hoogte’. Samen met Cameron Balloons (wereld marktleider) werd een luchtballon ontwikkeld met een katrol systeem waarbij metalen draadmanden met gerechten omhoog kunnen worden getakeld en garen in de warme lucht van de ballon. CuliAir is geopend van april tot oktober voor zowel individuele aanvragen als voor gezelschappen. Een CuliAir ballonvaart is een unieke ervaring om samen te beleven met je geliefde, met vrienden of familie of met (inter)nationale zakenrelaties.

 

« Terug naar het Overzicht
Reserveer Beleef